PVC Pomul de Crăciun cu non-inflamabile

Quzhou Hanyin cadou Facotry | Updated: Jul 21, 2017PVC pentru structura amorfă a pulberii albe, gradul de ramificare este relativ mic, densitatea relativă de 1,4 sau cam asa ceva, temperatura de tranziție de sticlă de 77 ~ 90 ℃, 170 ℃ sau așa a început să se descompună [1], stabilitatea De lumină și căldură săraci, peste 100 ℃ sau După expunerea prelungită la soare, se va descompune și produce acid clorhidric, iar o altă descompunere automată catalitică, determinând decolorare, proprietățile fizice și mecanice se diminuează rapid; în aplicații practice trebuie adăugat stabilizator pentru a îmbunătăți Stabilitatea căldurii și a luminii.

Producția industrială a greutății moleculare PVC este în general cuprinsă între 50.000 și 110.000, cu o polidispersie mare, greutatea moleculară crește cu reducerea temperaturii de polimerizare; Fără punct fix de topire, 80 ~ 85 ℃ a început să se înmoaie, 130 ℃ într-o stare vâscoasă, 160 ~ 180 ℃ a început să se schimbe la fluxul vâscos; Au proprietăți mecanice bune, rezistență la tracțiune de aproximativ 60MPa, rezistență la impact de 5 ~ 10kJ / m2; Excelente proprietăți dielectrice.

PVC a fost cea mai mare producție din lume de plastic general, Pom de Crăciun PVC aplicația este foarte extinsă. În materialele de construcție sunt utilizate pe scară largă produsele industriale, necesitățile de zi cu zi, piele, pardoseli, piele artificială, țevi, sârmă și cabluri, pelicule de ambalaj, sticle, materiale spumante, materiale de etanșare, fibre etc.

PVC este clorura de polivinil, denumita engleza ca PVC (polivinilclorura), monomerul clorurii de vinii (vinil-cloridemonomer, denumit VCM) in peroxid, compusii azo si alti inițiatori; Pom de Crăciun din PVC sau în lumină, căldură Polimerizat prin polimerizarea polimerizării cu radicali liberi. Hidopolimer de clorură de vinil și copolimer de clorură de vinil denumit în mod colectiv rășină de clorură de vinil. Materialul este un material necristalin. Materialele din PVC în utilizarea efectivă a stabilizatorilor adiționali adiționali, lubrifianți, agenți auxiliari de procesare, coloranți, agenți de impact și alți aditivi. Cu neinflamabilitate, rezistență ridicată, rezistență la intemperii din PVC de Crăciun și stabilitate geometrică excelentă. PVC are o rezistență puternică la oxidanți, agenți reducători și acizi puternici. Cu toate acestea, poate fi puternic acid oxidat, cum ar fi acid sulfuric concentrat, coroziune acidă de acid azotic și nu se aplică cu hidrocarburi aromatice, hidrocarburi clorurate în contact cu ocazia

Pom de Crăciun din PVC este un element esențial pentru Crăciunul de familie american, pentru că nu există nici un pom de Crăciun din PVC Crăciunul nu este numit Crăciun. În China, înainte de Crăciun, Pom de Crăciun PVC, mulți oameni trebuie să pregătească obiecte de pom de Crăciun din PVC, doresc originalul Pom de Crăciun din PVC să meargă în pădure pentru a vedea un copac, dar puteți folosi copacul artificial de Crăciun pentru a deschide, Artificiale din PVC Pom de Crăciun, este fabricat din material PVC cu frânghie din frunze înfășurat din metal, realizat din copaci artificiali de dimensiuni mici, pomul de Crăciun unii vor fi atașați de lemnul tăiat de pe bază. Mărime de la 5 cm înălțime plasată pe masa ornamentului, până la arbore de aranjament de 200 cm. În ultimii ani, mai popular un "copac din fibră optică PVC de Craciun", atâta timp cât puterea va fi conectat la o nuanță diferită.

Dacă decorați un pom de Crăciun din PVC de 6 picioare, pomul de Crăciun din PVC, veți avea nevoie de șase cabluri luminoase, fiecare cu 100 de lumini, fiecare lumină de la rădăcinile ramurilor până la vârf, apoi întoarceți-vă și înfășurați-vă ramurile pentru a face Este ferm. Dar, de asemenea, în copac pentru a atarna unele mere, conuri de pin, rochie de mătase rochie de cravată, Departamentul de bomboane de culoare, caise dulce, sunt minunate pentru copii și alte jucării, precum și cutie de cadou mici. Aranjamentul mediu al iluminatului este punctul care poate fi stratificat în jurul copacului de Crăciun din PVC sau înfășurat în sus și în jos.

PVC pom de Crăciun bijuterii care:

1, stea de sus de copac: stea de sus de copac este introdus în pomul de Crăciun PVC pe o stea, cum ar fi o coroană de pom de Crăciun PVC, cu partea de sus a rochiei de copac, purta "coroana" Pom de Crăciun PVC va fi destul de un pic Xianqi. Pom de Crăciun din PVC Unele din partea superioară a copacului pot fi, de asemenea, încărcate de lumină, intermitent foarte eye-catching.

2, marionetă: îmbrăcați-vă în copacul superb PVC de pe ramurile copacului care atârnă pe o marionetă frumoasă, lăsați copiii să-l pună jos.

3, fulgi de zăpadă: PVC verde în pomul de Crăciun acoperit cu o varietate de culori după decorațiuni, veți simți în continuare ceva mai puțin. Da, sunt fulgi de zăpadă albi. În același timp, puteți cumpăra niște zăpadă mare atârnând pe acoperiș, vă puteți bucura de zăpadă în sentimentul camerei.

4 clopote: clopotele atât de la nașterea nașterii creștinului (Salvatorul a venit) bucuria clopotului de la semnificația bucuriei clopotului, cât și de trupa la clopote, astfel încât oamenii să se poată întoarce la slujba lui Dumnezeu Partea nu se va pierde Semnificația inelului în același timp conduce, de asemenea, semnificația demonilor.

5, mere și rubin: mere sau roșu jad, de asemenea, cunoscut sub numele de ornamente kugel, la Adam a adus pacatul inițial al fructelor, ca înțelepciunea de fructe Eden, nu numai simbolizează fructe pentru a aduce fructe fructuoase sau fericit, Jade roșu ca Copac în grădină pentru a aduce viața veșnică, și uneori, de asemenea, simbolizează pentru totdeauna.

Inel verde de Crăciun: Țări occidentale Decorațiuni de Crăciun la ușă cu decorațiuni, de obicei cu frunze verzi sau ratan (păr vărsat, ace de pin etc.) și argint metalic și clopote de aur cu panglică roșie Principalele culori de verde, Alb, galben, roșu, în numele festivalurilor fericite, Pom de Crăciun din PVC care citește chrismasele vesele sau abreviate ca x'mas.

PVC decoratiuni de pom de Crăciun În plus față de cele de mai sus mai multe dintre cele mai importante bijuterii, dar include, de asemenea, bile de Crăciun, roșu arcul de blocare aurul de aur, minge de zăpadă și o varietate de panglici colorate și așa mai departe. Aceste lucruri fac mai ușor pentru a imbraca pomul de Craciun din PVC mai frumos, atmosfera festivalului mai bogat.


Quzhou Hanyin cadou Facotry
Adaugă: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicaţii
Bookmark us today!