Pinul de pin este un simbol al vieții veșnice

Quzhou Hanyin cadou Facotry | Updated: Jun 14, 2017

Pine copac de selecție de motive de pin: deoarece Crăciunul este în timpul iernii, astfel încât pinii sunt utilizați de copaci veșnic verzi. Deoarece pinul este veșnic verde, acest copac vesnic verde simbolizează viața veșnică a creștinilor care cred în Cristos.

Crăciun pentru a decora motivele pomului de pin:

Conform evidenței obiceiurilor de Crăciun, primul copac de pin este un palmier mic pe partea albă a orașului. În prima noapte de naștere a lui Isus, Fecioara Maria și Sf. Iosif s-au dus în orașul rece, foarte obosiți, Fecioara se odihnește în copac pentru o vreme, acel palmier mic, ca și cum ar fi preferat, pare să-și desfacă ramurile , Fecioarei Maria pentru a rezista vântului rece care suflă. În mijlocul nopții, Isus Hristos sa născut. În acest moment, cerul a apărut o stea deosebit de strălucitoare, a emis o lumină minunată, pomul de Crăciun de Pini a lovit direct capul palmierului mic, înconjurat într-o deschidere frumoasă. De atunci, copac maron mic în Crăciun, a reprezentat o poziție glorioasă.

În epoca medievală, drama religioasă populară din Germania, într-un joc al Edenului, după crearea lui Dumnezeu, Adam Eve la trădat pe Dumnezeu, jocul cu un palmieri de mere acoperite, reprezentând "pomul vieții" sau "Cunoașteți bine Și copac rău ". Mai târziu, scrisoarea de viață din "pomul vieții" sa mutat în casă, un simbol al sosirii salvatorului. Odată cu dezvoltarea acestui simbol, până în secolul al XV-lea, pomul de Crăciun de Pini decorat cu pini, a devenit un obicei.

Copacii de pini au indicat împărăția cerurilor. Stelele punctate pe partea de sus a arborelui reprezintă steaua specială care îl conduce pe înțelept până la căutarea lui Isus pentru Betleem. Lumina stelelor înseamnă a aduce lumina Domnului Isus Hristos. Darul de sub copac reprezintă darul lui Dumnezeu prin singurul fiu al lumii: speranță, dragoste, bucurie și pace. Deci, atunci când oamenii de Crăciun decora pini.

Legenda despre originea pomului de pin: se spune că un fermier a primit un copil flămând și foame într-o noapte de Crăciun înzăpezită, unde a mâncat o cină somptuoasă de Crăciun. Pe pământ și binecuvântat a spus: "Ziua de Anul Nou, darul ramurilor, lăsând acest frumos sat de brad, să-ți răsplătești bunătatea". Copilul a plecat, fermierul a constatat că ramurile de copaci s-au transformat într-un copac mic, el înțelege doar recepția lor. Originalul este un mesager al lui Dumnezeu. Această poveste devine sursa copacului. Mai târziu, date istorice sunt deduse, aproximativ 200 de ani în an, Pine Christmas Tree a început să folosească ramuri ca ornamente, ca o modalitate de a sărbători Crăciunul.

Un copac vesnic verdeata cu brazi sau pin, alcatuit din lumanari si ornamente, a facut parte din celebrarea Craciunului. Pinul modern a provenit din Germania. Germanii au aranjat un brad (copacul grădinii Edenului) la domiciliu pe 24 decembrie, Adam și ziua Zilei și au atârnat biscuiții pe el, simbolizând sanctuarul (semnul ispășirii creștine). Folosirea modernă a tuturor tipurilor de prăjituri în loc de pâine sfântă, dar adesea adăugată un simbol al lumanarilor de la Hristos. În plus, interiorul are, de asemenea, un turn de Crăciun, este o structură triunghiulară de lemn, sunt multe grile mici plasate statuia lui Hristos, turn decorate cu frunze veșnic verzi, lumânări de pom de Crăciun și o stea. Până în secolul al XVI-lea, turnurile de Crăciun și copacii Eden au fost îmbinate în copaci pentru pom.

Despre decorarea pinilor din lume, lumea pare a fi la fel. Pini sunt utilizați în copaci veșnic verzi, în cea mai mare parte patru sau cinci metri înălțime de palmieri, sau copaci mici de pin, plantate într-un vas mare de flori în interiorul, copacul este plin de lumânări colorate sau lumini mici, și apoi atârnă tot felul O varietate de decoratiuni Și panglici, precum și jucării pentru copii și cadouri de familie. După ce decorarea este bună, pe colțul camerei de zi. Dacă se află în biserică, în sala de ședințe sau în locurile publice, pinii sunt relativ înalți, pomul de Crăciun de Pini, dar copacul poate pune și darul de mai jos.


Quzhou Hanyin cadou Facotry
Adaugă: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicaţii
Bookmark us today!