Pe pași de decorare arbore de Crăciun

Quzhou Hanyin cadou Facotry | Updated: Jul 21, 2017


Pe pomul de Crăciun este utilizarea PE material pe frunze de Crăciun, fidelitate și presiune decât obișnuit pom de Crăciun PVCpe este mai bine, cu frunze de PE produs copaci mai aproape de copac, de preferat de consum, de Crăciun plasat în acasă sau decor de usi de companie, Este mai mult grad.

Pe pomul de Crăciun

Mare: 2,1 m (poate fi personalizat)

Material: frunze din PVC

Picioare de copaci: picioare de fier

Decoratiuni: Nici unul

Iluminare: (luminile opționale sau LED-urile)

Imediat la Crăciun, iar acum pe drum se poate vedea deja o mulțime de afaceri au fost decorate pe pomul de Crăciun așezat afară, roșu și verde, strălucitor foarte frumos, pe pomul de Crăciun nu este un mic simbol al Crăciunului, că pomul de Crăciun Decoratiuni care? Cum să decorezi pomul de Crăciun? Urmați Xiaobian pentru a înțelege următoarea:

Crăciunul este acum în China este, de asemenea, festivaluri foarte populare, PE Bradul de Craciun în fiecare zi o mulțime de magazine de afaceri vor fi decorate pe pomul de Crăciun utilizate pentru a seta atmosfera, iar acest copac din cauza decorului de materiale diferite, efectul este diferit , Dar pașii decorativi totali sau aproape Să vedem cum să decora copacul de Crăciun

Decorarea pe pomul de Crăciun Pasul unu: mai întâi pe stentul de pomul de Crăciun să fixați frunzele în cadrul de susținere, finisând fiecare strat pe frunzele de Crăciun, astfel încât extinderea frunzelor. PE Pomul de Crăciun Decorat pe arborele copac Pasul doi: ramurile și frunzele în pomul de Crăciun, nu se limitează modul în care sunt instalate, în funcție de aspectul preferințelor lor, modul cel mai frecvent utilizat pentru crucea superioară și inferioară și apoi unul câte unul De ramuri, atent nu prea curat, Păstrați un pic de poziția naturală a copacului. PE Pom de Crăciun Decorate pe pomul de Crăciun Pasul trei: următorul poate începe să aranjeze lumini de Crăciun, iluminatul mediu de aspect este punctul. Poate fi stratificat în jurul pomului sau înfășurat în sus și în jos. În cele din urmă, bijuterii atent selectate agățat în copac. În scopul de a evita imaginea este prea complicat, se recomandă să nu alegeți prea multe tipuri de bijuterii, pot alege aceeași culoare a mărfurilor, decorate cu pom copac va avea rezultate neașteptate.

Xiaobian memento: în aspectul luminilor de Crăciun, nu introduceți prea multe șiruri de caractere, cel mai bine este să nu depășească 300W lumini, care este, 100W lumini nu interlock 3 string; 50 & #; Lămpile W nu conectează 6 șiruri de caractere, astfel încât să nu ardă bulbul. În plus față de decorarea luminilor de Crăciun, arborele de Crăciun PE ar trebui mai întâi să testați șirul de lumină este normal și apoi aranjat; Și șir de diamante, ușor de cârlig cauzate de eșec bec bec nu strălucește, aspectul ar trebui să acorde o atenție specială. Pe decor de pom de Crăciun este terminat după sugestia că am scutura ușor bijuteriile pentru a vedea au fost ferm decorate în copac.

Pe pomul de Crăciun este ornamentul principal al Crăciunului, atâta timp cât bradul de Crăciun decorat cu o atmosferă de Crăciun bun a ieșit, pe decorațiunile de pom de Crăciun și multe, PE Crăciunul Copac în mod specific ce, cum să decorați pomul de Crăciun Xiaobian vă dau aici Să introducem aici și ne grăbim să încercăm acum.


Quzhou Hanyin cadou Facotry
Adaugă: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicaţii
Bookmark us today!