Speciilor comune

Quzhou Hanyin cadou Facotry | Updated: Jan 18, 2016

Conifere

Clasa Songbo este în Welwitschia Coniferopsida Emma (Pinaceae) şi taxodiaceae (Taxodiaceae), Cupressaceae (Cupressaceae) şi Araucaria familiei (Araucariaceae) colectiv. Care, Cupressaceae de copaci mai nu redare triunghi Tower-ca, foarte mai puţin a fost ca pomul de Crăciun folosind; în timp ce Nanyang Cedar secţiunea copaci nativi Yu emisfera sudică (se află în emisfera sudică din Noua Zeelandă şi Australia, a cu excepţia), de obicei, numai în emisfera sudică ca pomul de Crăciun să cu altă zonă foarte, mai puţin folosite pentru ca pomul de Crăciun; Emma şi Cedar secţiunea, cuvenit să PIN secţiune de a numărului de specii, dar taxodiaceae de mai mult decât de 10 ori, deci PIN sectiunea plante adesea a fost ca pomul de Crăciun.


Pinaceae Abies

Pinaceae Abies (Abies) de mai mult de 10 tipuri de arbori sunt folosite ca pomi de Crăciun în lume decât orice alte specii, din cauza brad, frumos, culoare si miros încântător şi frunze tăiate după uscarea nu este uşor să decoleze, a deveni cele mai populare specii de brad de Craciun. Brad (Abies alba, de asemenea, cunoscut sub numele de brad, bradul argintiu) este considerat a fi cel mai tradiţional pomul de Crăciun.


Picea

Molid şi Brad brazi cu turn şi bar greu frunze, este una dintre speciile principale pomul pom de Craciun. Printre ei, Norvegia Molid (Picea abies), uşor să crească, scăzut preţul şi este, prin urmare, foarte frecvente specii de brad de Craciun.


Pinus

PIN este un membru, cum ar fi PIN scoţian, lycopodium, pin, iar în unele zone va fi selectat ca un pom de Craciun. Mult de brazi şi molizi, doza este mult mai mică.


O pereche de: Povestiri istorice

Următoarea: Istorie

Quzhou Hanyin cadou Facotry
Adaugă: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicaţii
Bookmark us today!