Crăciun ornamente de copac

Quzhou Hanyin cadou Facotry | Updated: Jun 14, 2017

Pomul de Crăciun este o parte a sărbătorii de Crăciun cu lumanari și ornamente care decorează brazi sau pini. Pomul de Crăciun modern a provenit din Germania. Germanii au aranjat un brad (copacul Grădinii Edenului) la domiciliu pe 24 decembrie, Adam și ziua Zilei și au atârnat biscuiții pe el, simbolizând sanctuarul (semnul ispășirii creștine). Folosirea modernă a tuturor tipurilor de biscuiți în loc de pâine sfântă, dar adesea adăugată un simbol al lumanarilor Hristos. În plus, interiorul are, de asemenea, un turn de Crăciun, este o structură triunghiulară de lemn, sunt multe grile mici plasate statuia lui Hristos, turn decorate cu frunze veșnic verzi, lumânări de pom de Crăciun și o stea. Până în secolul al XVI-lea, turnurile de Crăciun și copacii Eden au fost îmbinate în pomul de Crăciun

Acum, tot mai mulți oameni sunt Crăciun, multe familii preferă să aibă o Cină de Crăciun în Crăciun. În plus față de a manca mai bine, dar, de asemenea, să facă la domiciliu pentru a decora atmosfera ah. Pomul de Crăciun este cel mai de bază decor de Crăciun, pomul de Crăciun anterioare este foarte mare, dacă nu o curte nu se angajeze în. Dar acum pomul de Crăciun este mare, mic, complex și abstract. Chiar dacă nu aveți nici un conac, pomul de Crăciun puteți păstra, de asemenea, un pom de Crăciun la domiciliu.

recomanda

Ornamente din lemn de pom de Crăciun

Acest pom de Crăciun este fabricat din coardă grosieră de cânepă, gravată cu laser, fină și frumoasă. De obicei, au o mulțime de ornamente, dar cele mai multe sunt calități monotone, culori strălucitoare, atmosferă festivă. Dacă sunteți lipsit de spațiu, puteți, de asemenea, să-i atârnați în pomul de Crăciun mai mare sau pe pervazul ferestrei sau pe coarda cutiei cadou pentru a vă oferi prieteni și rude, pomul de Crăciun îi dă o surpriză.

Unii oameni spun că cel mai ecologic lucru din lume este pomul de Crăciun, doar o dată pe an, iar materiile prime nu pot fi degradate. Dar, de fapt, există utilizarea zilnică a pomului de Crăciun. De exemplu, acest folder de bibliotecă de formă de pom de Crăciun. Pe lângă faptul că puteți pune pe desktop atunci când mobilierul, dar și o notă de pe nota de mai sus, înregistrați pentru a evita evenimente uitate importante. Și este înfășurat cu aspect de sârmă de metal, dar, de asemenea, oamenii pot vedea pomul de Crăciun poate fi foarte delicat.

Cu lemnul, unele culori simple, o culoare puțin proaspătă proaspătă, pomul de Crăciun și unele sunt mari de culoare roșu și verde festival, acesta este un copac de lemn este ultima din aceasta. Culorile luminoase nu pot fi exprimate, se poate spune doar că puritatea înaltă Roșu este roșu, verde este verde. Și mijlocul unor rotunde goale, fiecare în interiorul sunt păpuși din lemn, ceea ce om de zăpadă ah, Moș Crăciun ah Patru colțuri sunt la fel, ca vechiul turn al turnului agățat același turn. Așa că întreg pomul de Crăciun imediat proaspăt.

Honeycomb flori de hârtie flori de pom de Crăciun

Primele câteva păduri, firele de pom de Crăciun s-au terminat, le-am găsit pe acești tipi indiferent de mărime, foarte greu. Dacă site-ul trebuie să se schimbe, nu este foarte convenabil. Din fericire, există un pom de Crăciun cu o tragere de flori. Principiul acțiunii acestui pom de Crăciun este, de asemenea, foarte simplu. Este de a folosi partea de hârtie lipicios împreună, odată deschis este o formă de fagure de miere. Și apoi un rând, a devenit un copac tridimensional conical de Crăciun, nu este convenabil? Și de obicei acest lucru este ușor de păstrat. Doar lăsați-i să se așeze într-o foaie pe linie. Al doilea an poate fi de asemenea folosit, se poate spune că cel mai ecologic și eficient pom de Crăciun este

Pom de Crăciun mare

Pentru casă nu este lipsa de spațiu, doar lipsa de atmosfera a terenului de familie, a obține un pom de Crăciun mare la domiciliu sau foarte bine. Deși indiferent cât de mult poate fi făcut pomul de Crăciun, dar mulți sunt copaci goi, decorarea de mai sus, dar și cumpărarea lor. Cât de mult să cumperi, cum sunt cu problema. Dacă sunteți o persoană care nu vrea să ia în considerare aceste, atunci acest copac este foarte potrivit pentru tine. Pomul de Craciun Este decorat cu o varietate de. Primiți bunurile, deschideți pachetul, trebuie doar să faceți montaj, și apoi închis decoratiuni prieteni doar bine.

DIY pom de Crăciun

Deși poate fi folosit pentru a obține un produs finit este foarte convenabil, dar acest lucru lipsește experiența distracției. Dacă nu este realist să vă permiteți să luați un pom de Crăciun cu înălțimea de 6 metri, faceți un pom de Crăciun ca o carte de Crăciun? Arborele coreean este un produs semifinit. Probabil conturul și forma sunt desenate. Tăiați-le și asamblați-le. În mijlocul acestui pom de Crăciun există straturi de zăpadă, senzație foarte Meng, foarte drăguț.


Quzhou Hanyin cadou Facotry
Adaugă: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicaţii
Bookmark us today!