Performanţă de lampă pomul de Crăciun este foarte stabil

Quzhou Hanyin cadou Facotry | Updated: Oct 23, 2017


Mai multe persoane cu Hristos peste de Craciun, nu poate ajuta dar pentru a aranja un pom de Crăciun pentru unele creierul. Lumini de Crăciun copac Sfânt sunt cele mai de bază decorare, proporţia de dreapta, agăţat de pomul de Crăciun copac copac de lichidare pot face Festivalul mai mobile si mai stralucitor.

Amintiţi-vă pentru a se potrivi dreptul de instrument înainte de pomul de Crăciun de decorare. De exemplu utilizarea de scara electrice, mai degrabă decât ocazional pentru a găsi un scaun pentru a pad mare; utilizarea standard de sârmă şi cablu de alimentare extensie; fiecare şir de pomul de Crăciun Lumini pe bec poate alege prea mult, despre 500 pentru un şir, Bradul de Craciun cu lumina dacă aveţi nevoie de mai mult pentru a fi împărţite în mai multe siruri de caractere sunt conectate la priza.

Pomul de Crăciun Lumini împreună

Va fi învelite în pomul de Crăciun luminile primul pom de Crăciun într-o minge, suna un pic redundantă. De fapt, acest lucru poate fi evitat în decorarea pomul de Crăciun Lumini între încurcată împreună, în afară de aceasta, este convenabil să ia ceasul copac lumini, mână de lichidare, nu mizerie, Bradul de Craciun cu lumina braving riscul de împiedicare proprii.

Metoda simpla de lichidare

Rândul său, primul pom de Crăciun lumini, astfel încât când puteţi vedea intuitiv formarea de model, la partea de sus a copac pentru a decora.

În cazul în care Crăciun copac în colţ, se poate din partea arborelui implicat de partea cealaltă, Bradul de Craciun cu lumina de-a lungul faţă de Crăciun copac a fost decorat în partea de jos poate fi.

Dacă pomul de Crăciun este pus în faţa ferestrei, puteţi merge în jurul copacului 360 de grade, înainte şi după puteţi vedea lumina.

Lumini pomul de Crăciun sunt, de asemenea, cunoscut ca lumini LED-uri, denumirea englezească este numit LED Strip, forma acestui produs este ca o banda, plus produsul principal este LED-ul original, aşa se numea pomul de Crăciun lumini. În general, este facut din margele de lampa, circuite, Bradul de Craciun cu lumina PVC materia şi aşa mai departe.

Performanţă şi caracteristici de lumini brad de Craciun

1. Christmas tree lumina să importe pachetul chip de ca o sursă de lumină; dioda

2. Christmas tree lumina unghi proiectare mai mari, jumătate-angle unghi > 120 grade, culoare uniformă, fără pete;

3. Christmas tree selecţie lumina LED dedicat constantă tensiunea sursei de alimentare, circuitul de proiectare pentru bucla de curent constant, de lucru de performanţă este foarte stabil, Deci, pentru a asigura o viaţă normală > 50.000 ore;

4. pom de Crăciun lumini de culoare consistenţă, culoare alb, rosu, galben, verde, albastru, alb, cald;

5. Christmas tree light instalare convenabil şi rapid, după o injecţie timp tratament, impermeabil grad IP65, părţile sunt de plastic de impermeabilizare instalat poziţia de carte, nu nevoie orice accesorii, Bradul de Craciun cu lumina poate fi instalat direct în orificiul de cuvânt şi fixe;

6. pom de Crăciun Lumini să întreprindă perforate pomul de Crăciun de prelucrare;

7. pom de Crăciun Lumini poate fi controler de colorat si plin de culoare pentru a obţine sari colorate, gradientul, monocrom, flutter de plin de culoare Bradul de Craciun cu lumina şi alte efecte.


Quzhou Hanyin cadou Facotry
Adaugă: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicaţii
Bookmark us today!