Lampa de Craciun Lampa Dress Up

Quzhou Hanyin cadou Facotry | Updated: Aug 15, 2017Din ce în ce mai mulți oameni cu Crăciunul vânt de Crăciun, inevitabil pentru a decora pomul de Crăciun, costă un creier. Lampa de pom de Crăciun este cea mai elementară decorare, pomul de Crăciun cu lumină, proporția este potrivită, lampa de pom de Crăciun, care înconjoară grațiosul, poate face festivalul mai în mișcare și mai strălucitor.

Lampă de pom de Crăciun Dress up skill

Crăciun vine, o mulțime de oameni sunt ocupate cumpărarea de lucruri pentru a imbraca pomul de Craciun, în care lampa de pom de Crăciun este cu siguranță esențială. Dar cum decorează lumina pomului de Crăciun? Ce culoare a luminii pomului de Crăciun este mai bine să te uiți?

1, roșu, verde, simbolizând festivitatea. Roșu cald ne poate aduce entuziasm, speranță, decorarea tradițională verde de Crăciun este culoarea principală a Statelor Unite ale Americii Crăciun, Pomul de Crăciun cu lumina este, de asemenea, cea mai comună utilizare familială a aspectului de culoare, se poate evidenția atmosfera festivă. Moș Crăciun în roșu, panglici roșii, clopote, cu bradul de Crăciun verde, mâncăruri roșii cu șervețele verzi, ghirlande roșii și verzi, etc, Pomul de Crăciun cu Lumină sunt pentru a crea o atmosferă caldă de Crăciun accesorii bune.

2, aur, simbol al modei. Stilul de Crăciun de aur este în ultimii ani, datorită puternicului său simț al modei, aurul devine, de asemenea, culoarea principală a decoratiunilor de Craciun. Arome de lux de lux, expuse în culoarea strălucitoare și modelul trandafirului. Și decorați ornamentele de pomul de Crăciun, Crăciunul cu pandantive de Lumină la aurul principal auriu, care luminează intermitent pentru a adăuga o culoare strălucitoare nouă.

3, alb, argintiu, simbolizând puritatea. Albul și culoarea sa extinsă - argintul este culoarea principală a Crăciunului în Europa, simbolizează puritatea Fecioarei Maria, este tema culorii Crăciunului. Culoare albă pură ca zăpada, fluturând în aer, fulgi care cad pe copac, pe străzi. Pom de Crăciun cu Lumină Ca un prieten de argint sau de Crăciun alb, încercați să puneți un arbore de Crăciun de argint în dormitor, în copac cât mai mult posibil folosind panglici de argint și clopote de argint. Pentru a face din tema de argint a pomului de Craciun mai proeminent, becul este, de asemenea, o alegere bună


Quzhou Hanyin cadou Facotry
Adaugă: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicaţii
Bookmark us today!