Crăciunul este un ornament esențial pentru a sărbători Crăciunul

Quzhou Hanyin cadou Facotry | Updated: Nov 02, 2017

Pomul de Crăciun este în concordanță cu celebrarea ornamentelor de Crăciun esențiale, dar, de asemenea, parte a sărbătorilor de Crăciun. Dacă nu există un pom de Crăciun la domiciliu, va reduce foarte mult atmosfera festivă.

24 decembrie se numește Ajunul Crăciunului, este reuniunea familiei, împreună cina de Crăciun, fiecare moment cadou. Pomul de Crăciun este o necesitate pentru festivaluri. Acesta este, de obicei, acoperit cu brazi mici sau pin, iar ramurile sunt acoperite cu ornamente, cadouri și felinare. Pomul de Crăciun Există o stea strălucitoare pe vârful copacului pentru a indica modul în care cei trei regi ai Estului merg la Betleem. Potrivit legendei, reformatorul religios german Martin Luther a decorat primul pom de Crăciun din lume, astfel încât toți oamenii bucurați-vă de stele de noapte de Crăciun care clipește frumusețea munților noaptea viitoare.

Pomul de Crăciun este în concordanță cu celebrarea ornamentelor de Crăciun esențiale, dar, de asemenea, parte a sărbătorilor de Crăciun. Dacă nu există pomul de Crăciun acasă, pomul de Crăciun va reduce considerabil atmosfera festivă. Știm cu toții și cunoaștem pomul de Crăciun, dar pentru originea pomului de Crăciun, sensul pomului de Crăciun știi cât de mult? Aici, Xiaobian să vă dea despre originea pomului de Crăciun!

În primul rând, originea pomului de Crăciun (1): legenda pomului de Crăciun

Crăciunele moderne au provenit din Germania, iar mai târziu au devenit populare în lume, ca festivități de Crăciun într-una dintre cele mai renumite tradiții. Se spune că pomul de Crăciun a apărut pentru prima dată în Roma antică la jumătatea lunii decembrie, misionarul german Nicholas în secolul al VIII-lea, cu arborele vertical dedicat copilului. Apoi, germanii au luat 24 decembrie ca sărbătoare a lui Adam și Eva și au pus în "grădina grădinii" care simboliza Grădina Edenului, pomul de Crăciun și agățară biscuiții în numele pâinii sfinte, simbolizând ispășirea și lumânarea și mingea, simbolizând pe Hristos. Până în secolul al XVI-lea, reformatorul religios, Martin Luther, a proiectat o seară de Crăciun pentru o noapte înstelată, concepută să găzduiască un pom de Crăciun cu lumânări și bile la domiciliu.

În al doilea rând, originea pomului de Crăciun (2): legenda pomului de Crăciun

Pentru originea pomului de Crăciun, Occidentul mai are și o altă zicală: există un fermier bun, în ziua de Crăciun, a avut un călcat distractiv un copil rătăcitor, despărțit, copilul a împăturit o ramură inserată pe pământ, ramurile crescând Copacul, la pomul de la fermieri a spus: "În fiecare an astăzi, pomul de Crăciun copacii sunt acoperite cu daruri și bile pentru a-ți rambursa bunătatea". După ce copilul a plecat, fermierul a constatat că ramurile de copac s-au transformat într-un copac mic, a fost Înțelegerea faptului că recepția inițială este un mesager al lui Dumnezeu. Deci, pomul de Crăciun astăzi oamenii văd că pomul de Crăciun întotdeauna atârnă pe un mic cadou și mingea

În al treilea rând, originea pomului de Crăciun (3): legenda pomului de Crăciun

Conform înregistrărilor personajului de Crăciun, primul pom de Crăciun este un palmier mic pe partea albă a orașului. În prima noapte a nașterii lui Isus, Fecioara Maria și Sf. Iosif s-au dus în orașul rece, foarte obosiți, iar Fecioara a căzut sub copac pentru o vreme, micul palmier, Uită-te, Pomul de Crăciun își extinde ramurile, Fecioara Maria să se opună suflării vântului rece. În mijlocul nopții, Isus Hristos sa născut. În acest moment, cerul a apărut o stea deosebit de strălucitoare, a emis o lumină minunată, a lovit direct capul mic de palmier, înconjurat într-o deschidere frumoasă. De atunci, copac maron mic în Crăciun, aceasta a reprezentat o poziție glorioasă.

În al patrulea rând, originea pomului de Crăciun (4): legenda pomului de Crăciun

Legenda, există un bărbat numit Fulu Lovatoare sfinți ascunși, care trăiesc în Germania, un munte din Alsacia, el este foarte pasionat de copii. Un an de Crăciun, el spera că copiii din apropiere ar putea juca fericit împreună, dar a fost sărac și nu avea bani să cumpere jucăriile și bomboanele preferate ale copiilor, așa că era ciudat pentru asta. În cazul în care

Într-o dimineață, când Fulle Lentin se plimba în pădure, a văzut dintr-o dată un mic cedru, iar copacii erau acoperite de zăpadă, iar multe soareci erau atârnate de soare, iar soarele strălucea și strălucea. Și a adus copacul înapoi și la turnat în bazin. Și ridicați niște fructe sălbatice în pădure, apoi făina, făcuți niște cruci sau tort în formă de stea, atârnând deasupra ramurilor. Și cu niște lumânări mici, introduse în ramuri, pomul de Crăciun copacul îmbrăcat într-o orbitor, foarte frumos. În ajunul Crăciunului, Fulle Lenting a cântat clopotul, copiii auziseră, s-au dus la cabana lui, toată lumea în jurul copacului, dansând cântând cântecele de Crăciun și apoi Fulu Lăsând tortul la copil Mănâncăm, permiteți tuturor să aibă un Crăciun fericit. Mai târziu, acest obicei este circulat.

În 1837, prințesa germană Helen, căsătorită cu un duce al Franței, pomul de Crăciun, de asemenea cu răspândirea ei la Paris. În 1841, soțul Victoria, a pus un pom de Crăciun, pomul de Crăciun așezat în fața Palatului Windsor. Acest obicei s-a răspândit de la familia regală la nobilime și apoi popular pentru popor.

Pomul de Crăciun (Christmastree) este o lumânare și ornamente pe brad sau pin străin, cu poziția sa frumoasă, devine o decorare indispensabilă a Crăciunului. O mare varietate de pomi de Crăciun, există pin natural și chiparos, există pomul de Crăciun artificial și pomul de Crăciun alb. Pomul de Crăciun Fiecare pom de Crăciun este acoperit cu o grămadă de ornamente, dar partea de sus a fiecărui copac trebuie să aibă o stea mare, un simbol al celor trei frați care să urmeze steaua și să-l găsească pe Isus și numai familia familiei poate pune această speranță agățat.


Quzhou Hanyin cadou Facotry
Adaugă: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicaţii
Bookmark us today!