Pulbere de Craciun de Craciun

Pulbere de Craciun de Craciun

Specificații pentru arborele de 7.5 metri: 1) Formă: plină 2) Lățime de bază: 49 inch 3) Diametru suport: 22 inch 4) Număr de sfaturi: 1318
PRODUCT DETAILS

Pulbere de Craciun de Craciun

Frosted Pine Christmas Tree.jpg


Prezentare generală:

◆ diferite dimensiuni și culori disponibile.

◆ total 1318 sfaturi

◆ vârf de pin și pvc înghețat cu zăpadă

◆ Ramificații articulate pentru montare rapidă și ușoară

◆ Destinate exclusiv pentru interior

Copac, suport metalic inclus


Detalii detaliate pentru Frosted Pine Christmas Tree :


Frosted Pine Christmas Tree.jpg


Descriere:

Adăugați o senzație caldă de sărbătoare la casa dvs. cu frumosul copac de Crăciun de Pini Frosted . Ea oferă o mulțime de sfaturi. Ușor de asamblat cu o ramă de ramificație robustă, ramurile robuste ale copacului sprijină cu ușurință ornamentele de Crăciun. Veți iubi designul sportiv al acestui stil de zăpadă. Dar nu vă faceți griji, va atrage în continuare o atenție sporită în orice cameră. Un suport robust metalic este inclus. Acest copac artificial a fost proiectat să dureze ani de zile.

 

Specificații pentru arborele de 7,5 metri:
Formă: plină
Lățimea de bază: 49 inci
Diametrul stâlpului: 22 inch
Numărul de sfaturi: 1318

 

Nu uita să pufulezi!

Pur și simplu începeți la vârf și lucrați într-o mișcare spirală în jos pe copac. Pentru cele mai bune rezultate, veți dori să începeți din interior și să lucrați, asigurându-vă că atingeți fiecare ramură, poziționându-i în sus și în jos într-o varietate de moduri, verificând orice spații deschise în timp ce mergeți.

Pe măsură ce lucrați în jos, mișcarea spirală va asigura că nu veți avea lacune. Și prin atingerea fiecărei ramuri veți face aspectul plin, natural dorit.

Rețineți că mulți dintre copacii noștri sunt livrați cu un capac din plastic la capătul polului care trebuie îndepărtat înainte de asamblare.

Nou și exclusiv la Hayneedle: gulere de copac! Încercați un guler elegant, natural, cu vibe, în loc de o fustă de copac în acest an. Perfect pentru standuri de lemn de 22 inch sau mai puțin în diametru pentru un acompaniament perfect pentru arborele tău.Intrebari si raspunsuri:

Î: Cum se asamblează? A: Acest arbore este format dintr-un suport, o secțiune de fund, o secțiune intermediară (două părți) și o secțiune de sus. Ramurile de copaci sunt deja atașate la secțiunile de copaci. Mai întâi, asamblați suportul, apoi atașați partea inferioară la suport. Atașați secțiunea intermediară la partea inferioară, apoi atașați partea superioară la secțiunea intermediară. Odată ce toate secțiunile sunt asamblate, va trebui să deschideți frunzele arborilor în direcție diferită.

Î: "Ce sunt ramurile articulate? Câte părți pentru a construi copacul?" R: Acest arbore vine în patru secțiuni. Aceste secțiuni au ramurile atașate pe balamale. Aceste balamale permit ramurile să se îndoaie în copac pentru o depozitare mai ușoară.

Î: Unde este făcut acest copac? R: Acest pom de Crăciun este fabricat în China.

Î: "Care este lățimea maximă a copacului?" A: Lățimea de 7,5 ft este de 49 inchi.

Î: "Am probleme cu asamblarea copacului meu. Polul din partea inferioară nu se va încadra în suport." R: Capacul de plastic din partea inferioară a stâlpului este destinat expedierii și trebuie îndepărtat înainte de asamblare.Contacteaza-ne:

10419_LOGO (12-21-13-58-17) .png

BETTY XU

QUZHOU WINGA GIFT CO., LTD.

NU. 62-2, Hehua Tang, MACHE VILLAGE, HUSHAN STREET, JIANGSHAN, ZHEJIANG, CHINA

EMAIL: SALES3@CHINA-MADE.CC  

           SALES002@HANYIN-GIFT.COM

 

MOBILE (WECHAT): + 86-13454046919

CONTACT ONLINE:

SKYPE: bettybaby1985

QQ: 306763470

微 信 .png

Pulbere de Craciun de Craciun

Hot Tags: copac de pin, China, Producatori, furnizori, fabrica, en-gros, cumpara, ieftin, de inalta calitate, vanzare
Produse conexe

Anchetă

Quzhou Hanyin cadou Facotry
Adaugă: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicaţii
Bookmark us today!