Copaci de Crăciun pre-aprins

Copaci de Crăciun pre-aprins

Descriere Creați amintiri pline de bucurie și festivă împreună cu familia în acest sezon de sărbători în jurul pomului de Crăciun Heritage LED. Proiectat cu grijă pentru a evoca nostalgia pentru o sărbătoare tradițională de Crăciun de către un incendiu crackling, acest LED artificiale de Craciun de Craciun este perfectă pentru ...
PRODUCT DETAILS

Descriere

Creați amintiri pline de bucurie și festivă împreună cu familia în acest sezon de sărbători în jurul pomului de Crăciun cu Heritage LED. Proiectat cu grijă pentru a evoca nostalgia pentru o sărbătoare tradițională de Crăciun cu un foc spart, acest LED artificiale de Crăciun de Crăciun este o centrală perfectă pentru decorurile de vacanță ale casei dumneavoastră.

Afișând atenția meticuloasă a designerilor asupra detaliilor, acele de pin de pe acest copac realizează un realism fantastic. Frunzele verde închis și verde sunt îmbogățite cu tulpini călduroase calde, accentuate de indicii de roșu și galben, rezultând aspectul iconic al unui pom de Crăciun clasic. Luminile limpezi fac ca acele să strălucească mai strălucitor, scăldând casa într-o strălucire veselă.

Pentru un Crăciun strălucitor, familia dvs. vă va aduce aminte de anii următori, plasați toate cadouri colorate înmulțite în cadrul Heritage Tree Christmas Tree.

Caracteristici cheie

Toate modelele:

Garanție pentru produsele în 30 de zile de compensare. Aflați mai multe

Combinație de ace de PVC și pin

Sfaturile acului de pin au tulpini ultra-vizibile tri-tonate roșu-galben-maro

Ramuri ramificate pentru configurare ușoară

Materiale rezistente la flacără

Stator metalic este inclus

Modele pre-lit:

Becuri LED eficiente energetic, pre-aprinse cu LED-uri Worry-Free ™ (modele LED)

Worry-Free ™ UL® - aprobate

Lămpi profesionale încorporate pentru a ascunde firele

Dacă un bec se arde, restul becurilor rămâne aprins!

Hot Tags: preluminate de Crăciun, China, producători, furnizori, fabrica, en-gros, cumpara, ieftin, de înaltă calitate, vânzare, pomi de Crăciun artificiali prelungiți, prelungiți, arbori de Crăciun artificiali pre-aprinsi
Produse conexe

Anchetă

Quzhou Hanyin cadou Facotry
Adaugă: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Comunicaţii
Bookmark us today!